שליטה בלחץ, נ יהול זמן | Publisher
מאמרים ותוכן איכותי להפצה חופשית ברשת

שלום, אורח

זכור אותי

שחזור סיסמא

קטגוריות


שליטה בלחץ, נ יהול זמן

פורסם בתאריך 04/10/2009 ע"י נ ורית נ חום בקטגוריה עסקים וכלכלה | צפיות: 2094 | התחבר לדירוג המאמר

תגיות המאמר: פיתוח הדרכה, פיתוח מנ הלים, שיפור שירות, שפת גוף, בטיחות בעבודה, בטיחות, נ יהול, הטרדה מינ ית, מנ היגות, עבודת צוות, נ יהול זמן, נ יהול אפקטיבי, תקשורת בין אישית, תרבות ארגונ ית, קבלת החלטות, מוטיבציה, הנ עת עובדים, משוב, הערכה, הדרכה, סרטי הדרכה, תקשורת בינ 

לחץ - לא מש× ה מי אתה ומה אתה עושה - זו עובדת חיים. יש הקוראים לו "מגיפה של העידן המודר× י". בכמויות קט× ות, לחץ יכול לה× יע ולספק א× רגיה, אכ בכמויות גדולות הוא כמו מחלה שיכולה להרוס פיזית ורגשית. אולם, לחץ אי× ו בלתי × שלט. קיימת זכות בחירה. אם × יקח אחריות על זיהוי סימ× י הלחץ בחיי× ו ו× למד שיטות להתמודד איתם, × וכל להיות בשליטה.
מומחים מעריכים שמדי יום אחד מתוכ שלושה עובדים מודיע שהוא חולה מסיבה שקשורה ללחץ. מחקרים מראים ש-80% מכל העובדים מרגישים שלחץ בעבודה משפיע על הבריאות והתפוקה שלהם. בימים אלה של מיתון, פיטורים וקיצוצים תופעה זו עלולה אף להתגבר.

 

יש× ם חמישה סימ× י אזהרה × פוצים ללחץ מוגזם:
1. חוסר יעילות: איכות וכמות העבודה יורדות; ריבוי טעויות; אפילו פרויקטים פשוטים הופכים למאמץ.
2. חוסר שביעות רצון בעבודה: א× שים שרגילים לאהוב את עבודתם מרגישים ששום דבר לא בסדר. הם הופכים להיות חרדים, צי× יים ומתרגזים בקלות.
3. עייפות: א× שים מרגישים שהם פועלים ללא כוח. הם עייפים, חסרי מרץ, ומותשים פיזית ומ× טאלית.
4. הפרעות בשי× ה: קושי להירדם. יש המתעוררים באמצע הלילה ודואגים בקשר לעבודה.
5. פעילויות בריחה: במקרים רבים א× שים מ× סים לברוח במקום להתמודד עם בעיותיהם. במקרים חמורים בריחה מתבטאת בסיגריות, אלכוהול וסמים.
זה × כון שלא תמיד התופעות הן כה רחבות/קשות, אכ גם כמויות קט× ות יותר של לחץ יכולות להתיש אות× ו עם הזמן. אז מה עושים? אין פתרון אחד. לחץ ש× ובע מעבודה משפיע בצורה שו× ה על כל אחד. מחקרים מיקדו את ארבע המקורות העיקריים ללחץ:
א. לחצי זמן: כמעט בכל סביבת עבודה א× שים מעידים שזו אחת הסיבות ה× פוצות ללחץ. לא מש× ה כמה קשה הם עובדים, הם לא מספיקים להשלים הכל.
ב. משוב לא מספק: כול× ו זקוקים למשוב על הביצועים של× ו. כשאי× × ו מקבלים אותו, א× ו דואגים בקשר לביצוע× ו וזה גורם ללחץ.
ג. ציפיות לא מציאותיות: כל אחד רוצה להיות "רזה, שזוף ו× שיא של חברה". אומרים ל× ו שאסור להתפשר על מקום ש× י. לעתים א× שים אי× ם מצליחים למצוא את האיזון בין החלומות למציאות, ואותו פער גורם ללחץ.
ד. חוסר יעדים: א× שים רבים לא יודעים מה הכיוון האישי והמקצועי שלהם. ללא יעדים ברורים יש חוסר ודאות וזה בדרכ כלל גורם ללחץ .

שבע טכ× יקות לשליטה בלחץ

1. עשה רשימת לחצים - ראשית יש לאתר את גורמי הלחץ: רשום כל מה שגורם לכ להרגיש לא בשליטה ופרט מה בדיוק גורם לכ לחץ בכל אחד מהדברים. שתף אדם שאתה בוטח בו ומכבדו, חשוף את רגשותיכ וקבל ממ× ו משוב. קרוב לוודאי שתגלה שאי× כ לבד.

2. × יהול זמן וטיפול בגורמים מפריעים:
• הגדרת יעדים – מה המטרה שלכ? האם אתה בטוח בקשר למה שעליכ לעשות היום? השבוע? החודש? אם אי× כ יודע אי× כ מ× צל את זמ× כ ביעילות מספקת. אי× כ שולט בעבודה שלכ. היא שולטת בכ. זה ימשיכ להיות ככ עד שתגדיר מהם יעדיכ ומה דורשים ממכ. איכ עושים זאת? זה דורש תכ× ון @ בסוף כל יום עשה רשימה של מטלות למחר. דרג את המשימות לפי חשיבותן ועדכן את הרשימה מידי יום. @ חשוב קדימה וערוכ רשימה של יעדים לטווח קצר ולטווח הארוכ. דרג לפי סדר חשיבות.@ דון בכל היעדים עם הבוס שלכ. אם יש פערים בי× יכם בהגדרת היעדים, שאף להגיע להסכמה אכ שמור על גמישות. לא תמיד אפשר לקבל מה שרוצים, אבל כל יעד שתשיג, יעזור לכ לקחת שליטה.

• הטלפון: השימוש בטלפון ככלי עסקי תופס × פח גדול בעבודה, אבל שיחה לא צפויה צורכת זמן יקר וזה גורם ללחץ. אם אתה זקוק לפרק זמן ארוכ ו× טול הפרעות, דאג שיס× × ו את השיחות שלכ. אם אי× כ יכול, דאג שיהיו קצרות וע× יי× יות. מאחר שהמתקשר לא יכול לראות אותכ ואת מה שאתה עושה, קח שליטה, קבל ומסור את המידע במהירות וסיים את השיחה (× יתן לומר משהו כמו "א× י חייב לסיים, יש לי מועד הגשה דחוף" או "א× י צריכה לעמוד במועד הגשה, האם אוכל לחזור אליכ מאוחר יותר או מחר בבוקר?"). הטלפון לא חייב להיות בזבזן זמן. למד כיצד להפוכ אותו לחוסכ זמן ע"י עריכת שיחות קצרות וע× יי× יות. אם תיקח אחריות על שליטה בשיחות תפחית את הלחץ שמופעל עליכ.


• אורחים בלתי צפויים: בדומה לטלפון, אל תיתן לאורחים בלתי צפויים לפגוע בסדר העדיפויות שלכ. שלוט בהפרעות ותהיה קרוב יותר לשליטה בלחץ שלכ. × יתן לתלות שלט בכ× יסה לאזור העבודה שלכ: "אתפ× ה בשעה X", למשל. אם הבוס הוא "האורח הבלתי צפוי", הסבר לו שה× כ עובד על משימה שהוא ביקש ממכ, הוא ודאי יעדיף לא להפריע אם אין זה הכרחי.

• מתי ואיכ לומר לא?: מתי? כשאמירת "כן" תרחיק אתכם מהשלמת היעדים שקבעת. איכ? באדיבות, בכ× ות ובאופן ישיר. חוסכ הזמן והלחץ הגדול ביותר בשפה הוא המילה "לא". זכרו שזה בסדר ופעמים רבות אפילו טוב להשתמש בה.

3. שיחות עצמיות: חלק × יכר מלחץ מוגזם × גרם על ידי שיחות שא× שים מ× הלים עם עצמם. מחקרים גילו ש"הקול שמפטפט בראש× ו" שולט ברבים מרגשותי× ו ומעשי× ו. אם הוא מעביר מסר שלילי הוא יכול לגרום ללחץ. אולם, תוכל לרתום את "השיחות העצמיות" לטובתכ על ידי הפיכתן לחיוביות וממוקדות. במקום לומר לעצמכ "אי× × י שמח לקראת המצגת הזאת", צייר תמו× ה מ× טאלית חיובית. אמור לעצמכ: "א× י מוכן לזה. זו תהיה המצגת הטובה ביותר שעשיתי". במקום לומר "הלוואי ולא היו × ות× ים לי את הפרויקט הזה, א× י חושש שלא אוכל להתמודד איתו", חשוב: "זו הזדמ× ות טובה. זה יהיה קשה, אבל א× י מסוגל לטפל בזה".
הרעיון הוא לגרום לקול הקטן הזה להגיד ל× ו מה א× ו רוצים לעשות ולא מה א× ו לא רוצים!.

4. בחן מחדש את הציפיות שלכ: – החלט מה אתה רוצה מהעבודה שלכ עכשיו ובעתיד. החלט מה × מצא בהישג ידכ ומה לא. קבל את העובדה שחלק מהדברים בעבודה שלכ לא ישת× ו ולמד לקבל אותם ולש× ות דברים אחרים. הפתגם הבא מסכם את הרעיון הזה היטב: "תן לי את האומץ לש× ות את הדברים שא× י יכול לש× ות, את השלווה לקבל את מה שאי× י יכול לש× ות ואת החוכמה לדעת את ההבדל בין הש× יים".

5. אסרטיביות – שפר את התקשורת שלכ עם הא× שים איתם אתה עובד. רוב הא× שים מתקשרים באחת משתי דרכים – באופן פעיל או באופן סביל. א× שים אקטיביים לוקחים שליטה, כאשר הם במגע עם א× שים הם פועלים ולא רק מגיבים. במקום לתהות ולדאוג אם הם עושים עבודה טובה, הם מפגי× ים סמכותיות ודורשים משוב. ידוע שבעיות תקשורת הן מקור × פוץ ללחץ. אל תיתן לזה להגביר את שלכ. אם אי× כ בטוח, ברר, שאל.

6. שפר את הכושר והתזו× ה - תכ× ית כושר הולמת תשפר את תגובתכ הרגשית והפיזית ללחץ. מבחי× ה רגשית, התעמלות היא כלי יעיל לטיפול בדיכאון. פיזית, היא עוזרת לשרוף כימיקלים עודפים של לחץ בגוף. הליכה, ריצה, התעמלות אירובית או כל פעילות פיזית אחרת, משחררות את הלחץ, מפחיתה חרדות ו× ות× ת תחושה של שליטה עצמית. גם תזו× ה בריאה משפרת את התחושה והדימוי העצמי. שמור על × פש בריאה בגוף בריא.

7. היה מוכן לשי× וי – אתגר ושי× וי הם בלתי × מ× עים. בייחוד בתקופה זו שמאופיי× ת בקיצוצים, מיזוגים וארגון מחדש, × ראה שלא× שים כמעט ואין שליטה על העתיד שלהם. היה מוכן לשי× וי, היה גמיש. ראה שי× וי כאתגר ולא כאיום. קבל כל שי× וי בעבודה ומחוץ לעבודה כהזדמ× ות ללמוד.

 

× ושאי סרטים × וספים:
ליצור קשר ב- 90 ש× יות -
סרט משעשע המתמקד בחשיבותן של הש× יות הראשו× ות באי× טראקציה עם הלקוח. × יקולס בות'מן, מומחה בעל שם עולמי, מספק דרכים מומלצות שיסייעו ל× צל את הזמן הקצר הזה כדי לב× ות במהירות קשר של אמון וקירבה, באמצעות גישה × כו× ה, שפת גוף מתאימה ויכולת ל× הל שיחה.

הטרדה מי× ית תחליטו אתם –
הטרדה מי× ית היא סוגיה ש× ויה במחלוקת ולא תמיד מוב× ת בסביבת העבודה של ימי× ו. הסרט מ× סה להבהיר את הבלבול השורר לגבי השאלה מהי הטרדה מי× ית ומה היא לא. באמצעות מצבים השייכים לתחום האפור של הטרדה מי× ית במקומות עבודה שו× ים, מתבקשים הצופים לקבוע האם מתרחשת הטרדה מי× ית. בחור ובחורה מ× תחים כל סצי× ה ובודקים את הגבולות הדקים שלעיתים × חצים ויוצרים בסיס לתלו× ה מוצדקת על הטרדה מי× ית.

ערכות הדרכה לבטיחות –
ערכות הבטיחות הן מוצר חדש ל פיתוח הדרכה, המסייע להעביר הדרכות חוויתיות, מקצועיות ואי× טראקטיביות. כל ערכה מכילה סרט מקצועי להדרכת בטיחות, מצגת הדרכה הכוללת הסברים למדריכ, הפעלה אי× טגרטיבית ומבזק ידע.

ועוד
 

אודות נ ורית נ חום

נ ורית נ חום היא יועצת סרטי הדרכה ומנ הלת שיווק בחברת מולטידע. החברה מפעילה ספריה מקצועית ועדכנ ית של סרטים המיועדים למקומות עבודה ומהווים כלי עזר לביצוע כל סוגי הלמידה בארגון: • פיתוח הדרכה, פיתוח מנ הלים, נ יהול זמן, נ יהול אפקטיבי, הטרדה מינ ית, בטיחות בעבודה ועוד. • מפגשים וסדנ אות לרענ ון נ הלים. • לימוד ושינ ון מיומנ ויות. • מיקוד ישיבות ומפגשי עובדים. • כנ סים ואירועים. 09-9585907 multyeda@inter.net.il www.multiyeda.co.il ת.ד. 40 קיבוץ שפיים

נ ורית נ חום

התחבר לשליחת תגובה

לא פורסמו עדיין תגובות למאמר זה

RSS | הנחיות כתיבה | שאלות נפוצות | מאמרים מובילים | מאמרים אחרונים | הכותבים המובילים | צור קשר